ULLFRÖJD - HANTVERK, GARNER & GEMENSKAP

enGruvfruns Ullfröjd startade sin verksamhet 2011. Den första garnboden låg mitt i Gruvans världsarv, försäljningen bestod då som nu av kvalitetsgarner med det lilla extra samt tillbehör. Hos Gruvfruns Ullfröjd ges möjlighet att se och känna på garnet innan köp. Det är ju en stor del av glädjen med handarbete... att bli inspirerad och sugen på att skapa något med händerna. Garnutbudet kommer även fortsättningsvis att bestå av rena naturmaterial som ull, lin och bomull. Delar av sortimentet är rättvisemärkt och ekologiskt.
Miljön, aktiviteternas innehåll och syfte med stickcaféer och kurser är viktiga faktorer för ökat välbefinnande. Att tillsammans med andra likasinnade få möjlighet att dela inspiration, kreativitet och energi är härligt. Målet är att Garnboden ska vara en oas för hantverk och möten med det gemensamma intresset skapande och social samvaro.
Numera träffas vi i regelbundna stickcaféer på söndagar j'mna veckor. Målet är att komma igång med korta kurser utifrån efterfrågan. Garner och tillbehör kommer även fortsättningsvis att finnas men i mindre omfattning än tidigare. Inför olika event kan det bli aktuellt att beställa garner och annat material.
Gruvfruns Ullfröjd på Facebook -  där hittar du aktuell information
Med vänlig hälsning Inger

Nu öppnar Garnboden igen...

Onsdagar 18.30 - 21 Öppet i Garnboden
Söndagar 18 - 21 Öppet i Garnboden samt Stickcafé (jämna veckor) för den som vill sitta ner, sticka och umgås.

Här bjuds alltid på kaffe eller te och ev något till.
Du får gärna ta med dig eget tilltugg om du vill.

Varmt välkommen till en trevlig stund med kreativitet och stickglädje
Om du har frågor tag kontakt via hemsidans kontaktformulär -

Med vänlig hälsning, Inger Andersson