Planerade kullar

Planerandet av nya kullar sker lång tid i förväg. Det är mycket som ska falla på plats inte minst tidsmässigt. En kull innebär förutom ca 2 månaders dygnet runt-passning minst ytterligare 2 månader före valpningen. Tiken är dräktig i ca 60-65 dagar. Det är viktigt att tiken har en lugn och skön tid från mitten av dräktigheten och fram till valpningen så att mjölkproduktion och öppningsarbete går så smidigt som möjligt.

LINAS TREDJE kull -
PLANERAS TILL VÅREN 2024

Lina Unic - min avelstik från Lönnebergakullen planeras för en tredje kull vintern/våren 2024. Hane ännu inte bestämd. Följ hemsidan för närmare information.

För dig som är intresserad av att veta mer, eller kanske önskar anmäla intresse för en valp i den kullen, finns det möjlighet till kontakt via länk i menyraden.

Brittas första kull - Under 2024

Om allt går som det ska så planeras en kull med Britta Unic - vårt lilla trevliga och mycket ystra yrväder. Alltid positiv, glad, soglös och mycket vänlig. Lyhörd trots sin livlighet och älskar alla. Vi inväntar alla hälsoresultat och hoppas på en kull efter härliga Britta.